21 March 2013 - bus, natuur    Geen Commentaar

Caracas

Dicht bij Jacó ligt het natuurgebied Caracas. Met de bus is het iets meer dan en half uur rijden, helaas stopt de chauffeur te laat en moet ik en stuk teruglopen. Ach ja kleine wandeling.

Het is maar een klein parcours wat je kunt lopen en gezien het tijdstip is er weinig te zien. Duurt niet lang of ik heb beide rondjes gelopen.

image

Eigenlijk wil ik nog naar krokodillen brug, dit is echter drie kilometer verder langs de snelweg. En geen bus wil stoppen bij de ingang van het park. Nu was en deel ook geen lijnbus, maar er kwamen er minstens drie langs die dit wel waren. Aan de andere kant stipt wel een bus, zal ik het maar opgeven en terug naar Jacó gaan? De chauffeur lijkt echter andere gedachtes te hebben en eist voor het ritje wat 750 colonnes kost minstens 5000 te willen, ik dacht het niet…

Lekker lopen naar de brug dan maar, moet ik toch gezien hebben en van daar is het vast makkelijker en bus te pakken.

In de goot van de snelweg gaat het richting de brug, niet aan te raden, maar alles gaat goed en van veilige afstand kan ik genieten van de krokodillen.

image

Bij het standje aan de andere kant van de brug koop ik een lekker steenkoud flesje Coca Cola en wacht op de bus die mee voor €1,16 terug naar Jacó brengt.

Comments are closed.