20 March 2013 - natuur    Geen Commentaar

Nacht hike

Aangekomen in Santa Elena, een klein dorpje in Monteverde. Twee nachten in Pension Santa Elena. Doordat ik dit keer met minibus aangekomen ben is het nog vroeg, alle tijd om te bedenken wat te doen die avond. Een nacht wandeling lijkt het beste te doen, maar welke?

Er zijn meerdere nacht wandelingen te boeken, alle zo rond de $25 per persoon. Gekozen voor de wandeling in de Hidden Valley. Met een klein busje wordt ik opgehaald van mijn hotel en is het een klein eindje naar het park.

Daar staat de gids te wachten om het park in te gaan, met het vallen van de nacht gaat het het park in. Onderweg komen we als eerste de familie tegen van mijn eerdere hike naar Cerro Chatto. Alleen met meerdere. Ook komen de nodige spinnen en vuurvliegen langs. Meer dan de moeite waard.

Terug in het hotel het niet laat maken, morgen vroeg op voor het echte werk.

image

Comments are closed.