13 March 2013 - bus    Geen Commentaar

Tortuguero 1

Op naar de eerste echte bestemming: Toruguero National Park. Met de bus naar Cariari, klein stukje naar het oude bus station voor de trip naar La Pavona.

De eerste trip was niet bijzonder, goede straten en zelfs een kwartier te vroeg in Cariari. Hier begon het helaas iets te regenen, maar dat was bijna niks. Even zoeken naar de juiste kassa voor een kaartje en in de rij voor de bus.

Dit stuk was veel avontuurlijker, de verharde weg hield al snel op en het was een gebobbel richting de boot.

Het laatste stuk gaat namelijk met een boot, een ritje wat mee deed denken aan Jungle Tours in Disney World. Slingerend de rivier op om na twee uur varen in Tortuguero Village aan te komen. Hier had ik al voor twee nachten een kamer gereserveerd. Nu kijken wat er te beleven is…

Comments are closed.