12 March 2013 - vliegen    Geen Commentaar

Vertrek

De vakantie begon al goed, door aardig wat file op weg naar het vliegveld was ik nog net op tijd om in te checken. Ik was de laatste die dit deed, niet mijn stijl, maar klein beetje misrekend met reistijd.
Deze ochtend bleek echter het douane personeel te staken op Düsseldorf. Iedereen moest door dezelfde gate, wat lange rijen tot gevolg had. Later hoorde ik zelfs dat alle vluchten voor 9u afgelast waren, mijn vlucht vertrok gelukkig tien minuten hierna…
Maar die rij was niet minder, met dit tempo zou ik het niet halen, tot ineens de dame van Delta langs liep en mij samen met wat andere laatkomers langs de douane loodste. Je zou bijna altijd te laat komen.

De eerste vlucht kon beginnen, in iets onder tien uur naar Atlanta voor een stop over van bijna vier uur. Onderweg nog half kunnen slapen en wat films gekeken. De tijd vliegt voorbij.

Normaal moet bij een overstap in de VS de bagage zelf de grens over gedragen worden, maar doordat mijn bestemming buiten de VS ligt was voor mij alleen de grenscontrole nodig. Genoeg tijd om nog even op het WiFi netwerk van TGI Friday een kleine update te doen. Nog maar 3,5 uur tot San José…

image

Comments are closed.