12 March 2013 - san josé    Geen Commentaar

San José

Touchdown in Costa Rica. De vlucht naar San José was minder luxe, geen eigen scherm en weer van die vervelende formulieren. Dan maar lekker pitten, voor mijn gevoel was het dan ook aak ruim na bedtijd.

Na de grens controle kon ook gelijk mijn tas van de band halen, perfecte timing. Even het plastic eraf, had de tas in Atlanta buiten in de regen zien liggen…

image

Gelukkig is het droog hier en zeer aangenaam, dat droogt zo op. Na de tas controle ook maar gelijk en prepaid sim gekocht, wel met wat extra beltegoed. Kan er ook nog mee gebeld worden. En het is wel verdomd makkelijk om overal internet te hebben.

Buiten stond men al op mee te wachten voor het vervoer naar mijn hostel. Een simpele kamer met alleen een bed, daar moet ik het de komende twee nachten mee doen. Nog even happy hour mee pikken. Laat de vakantie beginnen.

Comments are closed.